Beste rijschool Amsterdam

Beste rijschool Amsterdam

Je bent op zoek naar de beste rijschool in Amsterdam? Kies voor Autorijschool Sylvia Borst, de rijschool waar je een degelijke rijopleiding volgt die volledig op jou is afgestemd. Uiteindelijk beslis je natuurlijk altijd zelf wat de beste rijschool voor jou is, maar bij Autorijschool Sylvia Borst in Amsterdam weet je in ieder geval zeker dat je goede rijlessen krijgt van ervaren instructeur en dat je lest in je eigen tempo. Je leert rijden volgens de huidige richtlijnen en wordt optimaal voorbereid op het CBR examen. Verder is de kwaliteit van de rijschool extra gewaarborgd door de BOVAG garantie en hebben we een hoog slagingspercentage.

Waarom is Sylvia Borst voor jou de beste rijschool in Amsterdam?

 

 • Persoonlijke benadering
  Iedere chauffeur is anders een heeft zijn eigen ervaringen en vaardigheden. Daarom krijgt elke leerling een rijopleiding op maat. We werken daarbij met de instructiekaart, een duidelijke en inzichtelijke aanpak. Een tussentijdse toets en een speciale examenvoorbereiding-les behoren tot de mogelijkheden. Je lest met een vaste instructeur die precies weet wat jouw vorderingen zijn.
 • Flexibel
  We zijn zeer flexibel. Je kunt kiezen voor losse lessen (1 of 2 uur) of een volledig lespakket. Daarbij kunnen de rijlessen op zes verschillende dagen van de week worden ingepland, zowel overdag als in de avonduren.
 • BOVAG rijschool
  Autorijschool Sylvia Borst is een BOVAG rijschool en voldoet dus aan alle kwaliteitseisen.
 • Theorieles
  In onze eigen theoriecursus wordt je grondig voorbereid op theorie-examen. Zonder het theoriecertificaat kun je immers geen praktijkexamen doen.
 • Voordelig
  Volg rijlessen voor een schappelijke prijs.
 • Hoog slagingspercentage
  Rijschool Sylvia Borst heeft al jaren een hoog slagingspercentage.
 • Faalangstbegeleiding
  Speciaal lesprogramma voor mensen met faalangst.
 • 2toDrive
  Beginnen met rijles vanaf 16,5 jaar.

Ben je er ondertussen van overtuigd dat Autorijschool Sylvia Borst in Amsterdam ook voor jou de beste rijschool is? Neem dan zeker contact met ons voor het inplannen van een voordelige proefles.