Jouw rijbewijs halen bij Sylvia Borst

jouwrijbewijshalen

Veiligheid voor jezelf en de andere weggebruikers is dan ook een belangrijke leidraad in mijn rij lessen. Goed kijken, concentratie en inschattingsvermogen leer je allemaal bij mijn autorijschool te Amsterdam. Ik ben sinds 1996 werkzaam als rij-instructrice en je bent bij mij aan het juiste adres voor een gedegen opleiding waarmee jij goed, veilig en conform de huidige maatstaf leert rijden. Wil jij een vriendelijke en ervaren rij-instructrice die jou alle aandacht geeft en rijlessen op maat biedt? Wil jij een Autorijschool met een hoog slagingspercentage?

Maak dan meteen een afspraak en ga voor die intakeles van 90 minuten voor €40,- Autorijschool Sylvia Borst is aangesloten bij de Bovag, keurmerk voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is mogelijk om losse rij-lessen of rij-lessen in de vorm van een pakket te volgen.

Bij Sylvia Borst ben je zeker van:

  • Bovag rijschool
  • Vaste geduldige instructrice
  • Werken met instructie-kaart
  • Rijlessen afgestemd op jouw niveau
  • Theorie-cursus
  • Lange lesrit
  • Examenvoorbereidings-les
  • Mogelijkheid tussentijdse toets
  • Praktijk-examen

Faalangst?

Veel mensen, zowel oud als jong kampen met faal-angst. Dit kan zijn voor het examen, maar ook voor het rijden zelf. Dat is natuurlijk vervelend als je het rijbewijs wilt halen. Geen zorgen, want ik pas graag voor jou mijn lessen aan, zodat jij je zeker voelt en vol vertrouwen achter het stuur plaatsneemt. Het is overigens niets om je voor te schamen, want het komt meer voor dan je denkt. Door mijn jarenlange ervaring als rij-instructeur in Amsterdam heb ik dit namelijk vaker gezien en ik kan je helpen zonder overheersende angst deel te nemen aan mijn lessen en vervolgens aan het verkeer. Ook een speciaal faal-angst-examen is mogelijk. Meer weten? Bel mij!