Goedkoopste rijschool Amsterdam

Goedkoopste rijlessen Amsterdam

Ben je op zoek naar de goedkoopste rijschool in Amsterdam? Bij Autorijschool Sylvia Borst krijg je een degelijke rijopleiding voor een schappelijke prijs. Of je nu alleen nog een paar losse lessen nodig hebt voor je begint aan het CBR-examen of als je juist helemaal bij begin moet beginnen, bij onze rijschool in Amsterdam vind je een passende en de goedkoopste opleiding.

Natuurlijk zijn er veel rijscholen om uit te kiezen en is goedkoop een relatief begrip, maar door onze persoonsgerichte aanpak volg je de voor jou snelste (en daarmee voordeligste) route naar het rijexamen en het rijbewijs. Zo betaal je nooit meer dan nodig is. Bekijk hier de voordelige tarieven.

Mogelijkheden rijschool

Als rijschool zijn wij zeer flexibel ingesteld en gaan we uit van jouw wensen en mogelijkheden. Daarom doen we eerst een proefles, waarin we kunnen vaststellen wat je ‘instap niveau’ is. Tevens maak je dan gelijk kennis met de instructeur en de lesmethode. Tijdens de proefles kunnen we vaak wel inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en wat voor jou dus de goedkoopste rijopleiding is.

Je kunt kiezen voor losse lessen van één of twee uur (langer kan in principe ook) of voor een extra voordelig lespakket inclusief tussentijdse toets en rijexamen. Heb je misschien voorkeur voor een andere aanpak? Neem dan altijd even contact met rijschool Sylvia Borst in Amsterdam. Ook voor jou kunnen we ongetwijfeld een passend en goedkoop pakket samenstellen.

Kwaliteit rijschool Amsterdam

Goedkoopste rijschool betekent natuurlijk niet dat er wordt beknibbeld op kwaliteit. Bij Autorijschool Sylvia Borst leer je goed rijden volgens de eisen en richtlijnen van het CBR. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en je krijgt altijd les van dezelfde instructeur die weet wat je sterke en zwakke punten zijn en waar je dus nog aan moet werken. Daarnaast heeft de rijschool al jaren een hoog slagingspercentage.

Ben je enthousiast geworden over de rijschool en wil je een proefles boeken? Neem contact op en we maken snel een afspraak.