Rijlessen Amsterdam

Rijlessen Amsterdam

Wil je beginnen met rijlessen in Amsterdam? Dan zit je goed bij Autorijschool Sylvia Borst, de rijschool voor kwalitatief hoogstaande rijlessen met BOVAG garantie in Amsterdam en omgeving. Tijdens een rijles van Autorijschool Sylvia borst krijg je veel persoonlijke aandacht en worden jouw vorderingen nauwkeurig bijgehouden door een vaste instructeur. Daardoor volg je precies de hoeveelheid rijlessen die je nodig hebt. Je leert op een veilige en verantwoorde manier rijden en wordt goed voorbereid op het examen. Door deze rijopleiding op maat haal je snel dat fel begeerde papiertje binnen en ga je binnenkort de weg op als volwaardig bestuurder.

Invulling rijlessen Amsterdam

Hoeveel rijlessen je nodig hebt en hoe lang de lessen duren, ligt voor het grootste gedeelte aan jouw wensen en vaardigheden. Je kunt kiezen voor losse lessen van een of twee uur of kiezen voor een pakket van meerdere lessen. Het belangrijkste is dat je veilig en zelfstandig leert rijden en inzicht krijgt in het verkeer op de weg. Autorijschool Sylvia Borst uit Amsterdam hanteert een persoonsgerichte aanpak, want geen bestuurder is hetzelfde. Je krijgt autorijles van een ervaren instructeur die weet wat nodig is om je de perfecte voorbereiding te geven voor het rijexamen. Qua inplannen van de rijlessen zijn we ze zeer flexibel. Er wordt zes dagen per week gelest, ook in de avonduren.

Rijlessen in Amsterdam voor mensen met faalangst

Heb je veel zenuwen voor bijvoorbeeld het afleggen voor het examen of zit je onzeker achter het stuur? Je bent zeker niet de enige die daar last van heeft. We passen dan de rijlessen in Amsterdam aan en zorgen voor een programma waardoor je zekerder en met meer vertrouwen achter het stuur komt te zitten. Ook voor jou is het halen van het rijbewijs binnen handbereik.

Rijlessen onder de 18 jaar

Het is op het moment mogelijk om met rijles te beginnen als je nog geen 18 jaar bent. Vanaf 16 jaar kun je deelnemen aan het theorie-examen. Een half jaar daarna mag je in de lesauto stappen en beginnen met het volgen van rijlessen. Na je zeventiende verjaardag mag je rijexamen afleggen. Als je dat hebt gehaald, rijdt je tot je achttiende onder begeleiding van een coach (bijvoorbeeld jouw vader of moeder). Als je achttien bent geworden, mag je voortaan alleen de weg op.

Dus, woon je in Amsterdam en wil je beginnen met rijles? Neem dan snel contact met ons op voor het inplannen van een proefles.