Goedkope rijlessen Amsterdam

Goedkope rijlessen Amsterdam

Je wilt goede rijlessen volgen in Amsterdam en zeker niet teveel betalen? Kies dan voor Autorijschool Sylvia Borst, het adres voor goedkope rijlessen met BOVAG garantie in Amsterdam en omstreken. De goedkope rijlessen van Autorijschool Sylvia Borst worden toegespitst op de persoonlijke rijvaardigheden en wensen van de leerling. Tevens krijg je altijd les van een vaste instructeur. Daardoor leer je in jouw eigen tempo autorijden en volg je een precies op jouw situatie afgemeten lesprogramma.

Of je nu kiest voor losse lessen of een goedkoop rijlespakket, we zorgen altijd voor de oplossing die het beste bij je past en die voor jou het voordeligste is.

Goede en toch goedkope rijlessen Amsterdam

Natuurlijk is prijs een belangrijke factor bij het kiezen van een rijschool, maar goedkoop mag natuurlijk nooit betekenen dat je geen goede rijlessen krijgt. Bij Autorijschool Sylvia Borst in Amsterdam kun je er op vertrouwen dat je goed begeleid wordt bij de voorbereiding op het CBR examen en dat er gewerkt wordt met de instructiekaart. Daarnaast wordt de kwaliteit gewaarborgd door de BOVAG garantie, krijg je een gedegen theoriecursus en heeft de rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage. Kortom, je krijgt de beste rijles voor de beste prijs.

Voordelige proefrijles

Een rijopleiding van Autorijschool Sylvia Borst in Amsterdam begint altijd met een voordelige proefles. Deze rijles duurt anderhalf uur en is het een goed middel voor de instructeur om in te schatten wat je beginniveau is en hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Voor jou is het natuurlijk een mooie gelegenheid om kennis te maken met de instructeur, de lesauto en onze werkwijze. Qua planning kunnen we alle kanten op. Doordeweeks of op zaterdag, overdag of in de avonduren. Ook de lengte en frequentie van de rijlessen worden in overleg bepaald.

Heb je nog vragen over de goedkope rijlessen of wil je direct een proefrijles inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.